Vijfde seizoen HBO Original-serie 'True Detective' aangekondigd

vrijdag 23 februari 2024
Foto: HBO Max - © Warner Bros. Discovery Nederland 2024

HBO heeft de veelgeprezen serie 'True Detective' verlengd met een vijfde seizoen. Afgelopen maandag verscheen de laatste aflevering van het vierde seizoen, 'True Detective': Night Country'.

Daarnaast heeft HBO een langdurige samenwerking aangekondigd met Issa López, die exclusieve content zal gaan maken voor HBO Max, waaronder het volgende seizoen van 'True Detective'.


'True Detective: Night Country'
Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Jodie Foster) en Evangeline Navarro (Kali Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

Cast seizoen 4: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc en John Hawkes. Guest stars: Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson en Joel D. Montgrand.

De eerste vier seizoenen van 'True Detective' zijn nu te streamen op HBO Max.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers