Vier influencers vertrekken naar Los Angeles voor 'Au Pairs VIPS'

donderdag 10 november 2022
Foto: © BNNVARA/Skyhigh TV 2022

Mark Lucas Werkhoven (22), Glen Fontein (22), Joy Bosz (19) en Arunya Guillot (20) hebben honderdduizenden volgers op social media. Dagelijks zijn ze bezig met content maken. Maar wat als ze plots in de weer moeten met luiers en snottebellen? In 'Au Pairs VIPS' gaan ze de uitdaging aan.

Voor zes weken vertrekken ze naar de 'City of Dreams' om te werken als au pair. Zijn ze bestand tegen dit hectische leven? Want zorgen voor een kind blijkt toch hele andere koek te zijn dan het entertainen van je volgers.


In de eerste afleveringen maken de au pairs kennis met hun gastgezin. Mark komt terecht bij een strenggelovige familie met twaalf kinderen. Arunya ontdekt dat er camera’s in haar kamer hangen als ze binnenkomt bij haar Russische gastgezin. Dit geeft haar geen welkom gevoel en het laat haar meteen twijfelen of ze hier wel wil blijven. Glen leert staartjes maken bij zijn twee oppasmeisjes en Joy’s achtjarige oppaskind heeft een waslijst aan regels voor haar opgesteld. Hoe redden de vips zich in de chaos van leven met kleine kinderen? Lukt het hen om een band op te bouwen met hun hostgezin of weten ze niet hoe snel ze weg moeten?

'Au Pairs VIPS' is een coproductie van BNNVARA en SkyhighTV.

'Au Pairs VIPS' is vanaf zondag 20 november te streamen via NPO Start en wordt vanaf zondag 27 november wekelijks uitgezonden om 19.40 uur bij BNNVARA op NPO 3.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers