Vier een onvergetelijke kerst samen met Net5 en Sky Radio

maandag 23 oktober 2023
Foto: © Talpa Network 2023

Net5 transformeert in de maand december in The Christmas Channel. In deze feestelijke maand slaat de zender de handen ineen met Sky Radio The Christmas Station om iedereen een onvergetelijke kerstperiode te bezorgen.

Zo is de populaire 'Sky Xmas Top 50' dit jaar niet alleen te beluisteren op Sky Radio; de grootste kersthits zijn ook op eerste en tweede kerstdag, met videoclips en aangevuld met anekdotes van verschillende BN’ers, te zien bij Net5. Daarnaast keert op kerstavond 'De Grote Muziekquiz' terug. In een kerstjasje! Ook kan de kijker wegzwijmelen bij grote filmklassiekers als 'Love Actually' en die uit de 'Bridget Jones'-reeks. Kortom: het belooft een knusse en warme winter te worden bij Net5!


'Sky Radio Xmas Top 50'
Elk jaar kunnen luisteraars bij Sky Radio genieten van non-stop de beste kersthits. Daarnaast is ook altijd de 'Sky Xmas Top 50' te horen, een hitlijst met de 50 favoriete kersthits van de luisteraars. In december is de hitlijst voor het eerst ook te zien op tv: bij Net5. Verschillende bekende Nederlanders nemen de kijker mee op een nostalgische reis door de wereld van kerstmuziek en de warmste kerstgedachtes. Welke herinneringen hebben de speciale gasten aan de kersthits en welke tradities zetten zij al jaren voort?

'Sky Xmas Top 50' is op 25 en 26 december om 20.30 uur te zien.

'De Grote Kerstmuziekquiz'
Op kerstavond is 'De Grote Muziekquiz' terug, helemaal in kerstsfeer. Onder leiding van Erik van der Hoff strijden twee teams van BN’ers tegen elkaar. Welk team heeft de meeste kennis van kersthits en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

'De Grote Kerstmuziekquiz' is op 24 december om 20.30 uur te zien.

Films
De decembermaand is een betoverende maand vol bijzondere momenten, samenzijn, gezelligheid en natuurlijk films! De kijker kan in aanloop naar de feestdagen bij Net5 smullen van meer dan 50 heerlijke kerstfilms, waaronder bekende klassiekers als 'The Holiday', 'Love Actually', 'Nanny McPhee', 'Charlie and the Chocolate Factory' en de 'Bridget Jones'-reeks.

Persbericht Talpa Network
https://www.net5.nl
Meer artikels over Net5

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers