Vanaf morgen 'The Ultimate Fighter' met Conor McGregor op discovery+

donderdag 1 juni 2023
Foto: © Discovery Benelux 2022

Het 31e seizoen van 'The Ultimate Fighter', mét coaches Conor McGregor en Michael Chandler, gaat beginnen. Zoals gebruikelijk nemen de coaches het (later dit jaar) tegen elkaar op in de Octagon.

Vanaf vrijdag 2 juni is 'The Ultimate Fighter' voor het eerst te zien op discovery+ en bij Eurosport.


Uitzendtijden
De eerste van de twaalf afleveringen is vanaf vrijdagochtend 2 juni om 04.00 uur te zien op discovery+, om 21.00 uur bij Eurosport 2 en om 23.50 uur bij Eurosport 1 (onder voorbehoud van de eindtijd van live-wedstrijden bij Roland Garros). Daarna is er wekelijks een nieuwe aflevering op hetzelfde tijdstip.

De terugkeer van McGregor
Dit jaar is 'The Ultimate Fighter' boeiender dan ooit. Fans kijken namelijk reikhalzend uit naar de terugkeer van de karakteristieke Ier Conor McGregor. Sinds hij in 2021 zijn been brak in gevecht met Dustin Poirier hebben we McGregor namelijk niet meer teruggezien op het strijdtoneel. Het nieuwe seizoen van 'The Ultimate Fighter' belooft dan ook een kijkcijferkanon te worden, zo is de verwachting van de organisatie.

Over 'The Ultimate Fighter'
'The Ultimate Fighter' is een reality-show van de UFC waarin MMA-vechters de strijd met elkaar aangaan voor een UFC-contract. De deelnemers verblijven hierbij in hetzelfde huis en nemen het in twee teams tegen elkaar op. Dit jaar strijden oudgedienden van de UFC tegen aanstormende talenten. De teams worden begeleid door twee vechters die actief zijn in de UFC. Aan het einde van het seizoen nemen ook de coaches het meestal tegen elkaar op. Conor McGregor, die in 2015 ook al coach was tijdens het 22e seizoen van 'The Ultimate Fighter', neemt het dit keer op tegen Michael Chandler. De Amerikaan is in korte tijd een rijzende ster geworden binnen de UFC. Chandler debuteerde in 2021 met een overwinning op Dan Hooker en wordt het meest herinnerd door zijn spectaculaire knock-out tegen Tony Ferguson. Momenteel staat de Amerikaan op plek 5 in de lichtgewichtdivisie.

UFC = discovery+
Voor wie geen genoeg kan krijgen van UFC, kan bij discovery+ terecht. discovery+ is namelijk dé Streaming Home Of UFC in Nederland, waar je  alle UFC-evenementen live en zonder reclame volgt. Maar er is meer; behalve de Pay Per Views en Fight Nights met Nederlands óf Engels commentaar kijk je op discovery+ ook extra content, zoals alle interviews in aanloop naar een event, 'UFC Countdown', 'Dana White’s Contender Series', 'UFC Unleashed' en nu dus ook 'The Ultimate Fighter'. Krijg je geen genoeg van MMA? Ook 'Cage Warriors' zie je live op discovery+ - dé plek voor Mixed Martial Arts. Voor nóg meer achtergronden en het laatste nieuws ga je naar Eurosport.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers