Vanaf donderdag 'Kamp Van Koningsbrugge Special Edition' op NPO 1

woensdag 12 oktober 2022
Foto: AVROTROS - © Elvin Boer 2022

Na het succes van de eerste twee seizoenen 'Kamp Van Koningsbrugge' met gewone burgers is het nu de beurt aan bekende Nederlanders. In 'Kamp Van Koningsbrugge Special Edition' heeft Jeroen van Koningsbrugge tien bekende burgers gevonden die de zware training van de commando's aandurven en bereid zijn om de uitdaging van hun leven aan te gaan.

Presentator en journalist Natasja Gibbs, YouTuber en presentator Iris Enthoven, spreker en Kinderen van Ruinerwold’s Edino van Dorsten, acteur Tarikh Janssen, oud-Oranjeleeuwin en manager Ajax vrouwen Daphne Koster, zanger Ruben Annink, presentator en verslaggever Celine Huijsmans, acteur Niels Gomperts, Chef'Special-drummer Wouter Prudon en oud-Drag Race Holland finalist Boris Schreurs, beter bekend als My Little Puny, ondergaan deze heftige beproeving.


De bekende burgers worden onder de vakkundige leiding van het inmiddels welbekende commando-duo Ray en Dai aan de extreme opleiding onderworpen. De cursisten worden zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd door een Special Forces-eenheid. Ze worden in deze editie voor dezelfde pittige uitdaging gesteld als de gewone burgers; er is geen speciale behandeling. Jeroen zorgt voor de mentale ondersteuning tijdens de training. Wie lukt het om het einde te halen?

'Kamp Van Koningsbrugge Special Edition', vanaf donderdag 13 oktober om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers