Unieke online jeugdfictie 'Hoodvlogs' bij KRO-NCRV

donderdag 2 september 2021

KRO-NCRV's nieuwe serie 'Hoodvlogs' bestaat uit 'scripted vlogs', een nieuwe manier van fictie die naadloos aansluit bij het hedendaagse kijkgedrag van de jeugd. In de serie nemen acht jongeren uit dezelfde wijk je via hun vlogs mee in hun dagelijks leven vol avonturen.

Ze laten alles zien wat ze mee maken en delen al hun gedachten, twijfels en geheimen, dus dat belooft wat.


De Hoodvloggers verschillen enorm van elkaar, maar hebben ook één ding gemeen: samen worstelen ze zich door de jungle van de pubertijd met de bijbehorende onzekerheden, liefdes, strijd en vriendschappen. Zo word je meegenomen in het leven van een zorgeloze rijkeluiszoon, een klimaatactivist, een treitervlogger, en een fashionista.

'Hoodvlogs' breekt door de social media bubbel heen en leert de Zapp-kijkers hoe personages van verschillende achtergronden denken én doen. Nog nooit kwam een dramaserie zo dicht bij het echte leven!

Vanaf vrijdag 3 september is 'Hoodvlogs' wekelijks om 15.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp en op https://www.zapp.nl/programmas/hoodvlogs. Daarnaast zullen de Hoodvloggers zeer actief zijn op het Instagram-kanaal en Tiktok-kanaal van NPO Zapp (@npozapp) waar zij extra video’s, winacties en grappige fragmenten plaatsen. 'Hoodvlogs' is dus, geheel in de ambitie van NPO Zapp, op diverse platformen te volgen.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers