Twee nieuwe leerlingen in seizoen 6 van SpangaS

maandag 30 juli 2012

Vanaf 10 september start seizoen 6 van de NCRV-jeugdserie 'SpangaS' op Z@PP met twee nieuwe leerlingen. In de onderbouw komt Meral als nieuw meisje in de klas en in de bovenbouw Raphael 'Raaf'. Ook komen er weer diverse maatschappelijke onderwerpen aan de orde.

Zo gaan de ouders van een van de leerlingen scheiden, worden twee meisjes verliefd op elkaar en krijgt een van de leerlingen op een ingrijpende manier te maken met de Nederlandse wet inzake immigratie.


Nieuwe leerlingen
Meral is een leuk, actief en fel meisje. Ze heeft een sterke persoonlijkheid en is moslim. Ze draagt geen hoofddoek want daar is ze nog niet klaar voor en misschien wel nooit. Wat bijzonder is aan Meral is dat ze zichzelf altijd opdrachten geeft, die ze moet uitvoeren. Zo maakt ze bijvoorbeeld elke dag een foto van zichzelf.

Raphael 'Raaf' is een knappe, uitdagende en brutale jongen. Hij doet nogal onverschillig en laat eerst niet veel over zichzelf los. Juist die raadselachtige sfeer om hem heen, doet de meisjes smelten. De jongens vinden dat juist irritant en arrogant. De meisjes zijn best wel onder de indruk van de prachtige eigenzinnige jongen. Maar dat gaat er snel af als hij (aanvankelijk) niet geïnteresseerd lijkt in meisjes. ook niet in jongens. Raaf trekt zijn eigen plan en zit het liefst met zijn neus in een mooi boek.

'SpangaS', vanaf maandag 10 september elke weekdag om 19.00 uur op Z@PP. Het weekoverzicht wordt om 10.30 uur op zaterdag en zondag uitgezonden.

SpangaS

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers