Tom Egbers, Loes Luca en Frank Visser in nieuwe reeks van 'Verborgen Verleden'

dinsdag 13 oktober 2015

De NTR heeft de eerste zes namen bekend gemaakt van de nieuwe reeks van 'Verborgen Verleden'. In dit precies vijf jaar bestaande tv-programma gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis.

Vanaf 9 januari zijn onder meer de zoektochten te zien van sportpresentator Tom Egbers, actrice Loes Luca en 'rijdende rechter' Frank Visser. Ook oud-bokskampioen Lucia Rijker, politiek journalist Dominique van der Heyde en oud-schaatskampioen Mark Tuitert doen dit seizoen mee aan 'Verborgen Verleden'.


De serie, gebaseerd op het wereldwijd bekende Britse format 'Who do you think you are?', brengt de hoofdpersonen naar plaatsen in binnen- en buitenland en leidt altijd weer tot verrassende verhalen, maar ook ontnuchterende onthullingen.

Vaak stuiten de hoofdpersonen - die allemaal zonder voorkennis aan hun zoektocht beginnen -  op niet verwachte voorouders; voorouders die in sommige gevallen zelfs een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van ons allemaal. 'Verborgen Verleden' bracht in vorige series familiegeschiedenissen aan het licht die teruggingen tot kunstenaars, nationale helden en vorstenhuizen, zelfs tot Willem van Oranje aan toe!

De nieuwe serie is te zien vanaf zaterdag 9 januari 2016, wekelijks om 20.30 uur op NPO 2. De laatste twee hoofdpersonen in deze reeks worden binnenkort bekend.

'Verborgen Verleden' wordt onder eindredactie van de NTR geproduceerd door BlazHoffski in samenwerking met het CBG I Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers