Tiktok-ster Julia Koopman ontdekt de mogelijkheden van AI in nieuwe KRO-NCRV serie

donderdag 29 februari 2024

De KRO-NCRV serie 'Julia en AI' volgt TikTokker Julia Koopman, terwijl ze haar weg naar succes laat bepalen door kunstmatige intelligentie (AI).

Met AI aan haar zijde organiseert ze een première, probeert ze een beroemde kunstenaar te worden én leert ze de kneepjes van het vak als cabaretier. Slaagt Julia erin om haar doelen te bereiken met AI? De zesdelige YouTube-serie is vanaf vrijdag 1 maart wekelijks om 16.00 uur te zien op het NPO 3 YouTube-kanaal.


Op TikTok is Julia razend populair met haar korte humoristische filmpjes over onder andere het gebruik van AI in het dagelijks leven. Nu brengt ze haar charme en humor naar YouTube met Julia en AI. Een serie die niet alleen Julia’s ervaringen laat zien, maar ook vragen oproept over de toekomst van AI in ons dagelijks leven.

Julia en AI is gedurende zes weken elke vrijdag te zien bij KRO-NCRV op het NPO 3 YouTube-kanaal, waar kijkers Julia’s avonturen volgen terwijl ze de uitdagingen van het leven aangaat met haar digitale gids.

'Julia en AI' is vanaf vrijdag 1 maart om 16.00 uur wekelijks te zien bij KRO-NCRV op het NPO3 YouTube-kanaal.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers