Tijl Beckand blikt oudjaarsavond terug in 'De TV-Kijker Van Het Jaar'

maandag 6 december 2021

Het aanbod op televisie was dit jaar weer zeer groot en gevarieerd. Talloze spannende series, talkshows, nieuwsuitzendingen en grote entertainmentprogramma's hebben de kijker vermaakt, verrast, ontroerd of geraakt.

In de eindejaarsquiz 'De TV-Kijker Van Het Jaar' gaat presentator Tijl Beckand op zoek naar de Nederlander die vele uren voor de buis heeft doorgebracht en het meest hiervan heeft onthouden. Door middel van vragen over gekke, hilarische en opvallende televisiefragmenten van 2021 wordt duidelijk wie van de 75 kandidaten in de studio de eervolle titel 'De TV-Kijker Van Het Jaar' verdient.


Tijl ontvangt 75 kandidaten die het in een afvalrace van vier verschillende rondes tegen elkaar opnemen. Na de eerste ronde met meerkeuzevragen, nemen de tien beste spelers in de tweede ronde het tegen elkaar op in duo's. Ieder schat in hoeveel van de 25 foto's ze goed denken te raden - de speler met het hoogste bod speelt het spel. Na deze ronde strijden de beste vijf kandidaten tegen elkaar in de halve finale. Zij krijgen tien vragen voorgeschoteld die in moeilijkheidsgraad oplopen. Hoe minder kijkers een programma had, des te meer punten er te verdienen vallen.

De twee beste spelers van de halve finale strijden in de finale tegen elkaar om de titel 'De TV-Kijker Van Het Jaar.'

Aanmelden voor het programma kan via: rtl.nl/detvkijkervanhetjaar.

'De TV-Kijker Van Het Jaar', een format van De Mensen, wordt geproduceerd door Fabiola en is op vrijdag 31 december om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers