Tien kandidaten nieuw seizoen 'Heel Holland Bakt' maken zich bekend

dinsdag 6 december 2022
Foto: © Elvin Boer/Omroep MAX 2022

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van 'Heel Holland Bakt' en op de Instagrampagina worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb geÔntroduceerd.

Het tiende seizoen van 'Heel Holland Bakt' start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een spetterende jubilieumaflevering. Uiteraard zijn Andre van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven weer van de partij.


Vanaf 18 december terug op tv
'Heel Holland Bakt' is vanaf zondag 18 december terug bij MAX op NPO 1. En hoe?! In de befaamde 'HHB'-tent gaat de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt op spectaculaire wijze van start met een lading kersverse thuisbakkers. Het is het jubileumseizoen, dus we beginnen met een passend thema: 10-jarig jubileum. Bakkers klaar? Bakken maar!

Aflevering 1
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan tien nieuwe bakkers aan de slag met een jubilieum-waardig thema. Het thema is: 10-jarig jubileum. Voor de eerste opdracht moeten de kandidaten een taart maken waarmee elke aflevering wordt afgetrapt, namelijk de 'HHB'-leadertaart, elke aflevering te zien in de opening van het programma. Martine Bijl mag niet ontbreken in deze bijzondere aflevering. Haar favoriete appelkoek is de technische opdracht van de week. Er wordt feestelijk afgesloten met een heus 10 jaar 'HHB' 3D-spektakelstuk. Wie wordt de eerste meesterbakker?

'Doorbakken'
We bakken dit jaar door op NPO Start, elke zondag na 'Heel Holland Bakt'. In dit seizoen van 'Doorbakken' wordt op humoristische wijze teruggekeken op de spannendste en mooiste gebeurtenissen uit de 'HHB'-tent. Enzo Pérès-Labourdette gaat op pad met oud-deelnemers van 'Heel Holland Bakt'. In de afgelopen 10 jaar zijn er 100 bakkers in de tent geweest. Allemaal mensen met bijzondere interesses, banen en hobby's. Enzo zoekt een aantal van hen op. Robèrt van Beckhoven gaat dit jaar aan de bak met een bekende bakfan. En wat blijkt; zo makkelijk zijn die technische opdrachten in de 'HHB'-tent niet!

'Heel Holland Bakt', vanaf zondag 18 december wekelijks om 20.25 uur bij MAX op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers