'The Flipping El Moussas' te zien op op discovery+

dinsdag 14 maart 2023
Foto: © Discovery Benelux 2022

Het pasgetrouwde powerkoppel Heather en Tarek El Moussa zijn grootheden in de makelaarswereld. Tarek werd bekend met zijn huizenprogramma 'Flip or Flop', terwijl model Heather vooral naam maakte in de luxe woningmarkt.

Voor het eerst gaan ze nu samen aan de slag in de nieuwe serie 'The Flipping El Moussas' waarin ze een aantal bijzondere projecten aanpakken, terwijl hun eigen leven met een baby op komst ook voor een grote verandering staat.


De nieuwe tiendelige serie volgt de persoonlijke en zakelijke stappen van dit kersverse koppel op de voet. De kijker zit op de eerste rij om te zien hoe ze navigeren tussen echo’s, family time en lucratieve flips. Terwijl Tarek alles binnen budget en planning probeert te houden, helpt Heather hem strategische keuzes te maken met haar kennis van high end onroerend goed en het aantrekken van topkopers. Zo beginnen ze met een enorm project in het Silver Lake-gebied van Los Angeles. Het spectaculaire uitzicht is een goed verkoopargument, maar daar houdt de charme wel op. Om winstgevend te zijn, vereist de flip een wijziging van de plattegrond en chique afwerkingen. Tussen de afspraken met aannemers en bezoeken ter plaatse, moeten Tarek en Heather Rae een zeer belangrijke echo-afspraak maken voor hun aanstaande zoontje. Het is jongleren met hun tijd en aandacht, maar daar hebben ze wel ervaring mee. Zolang ze zelf maar niet van alle hectiek gaan flippen…

'The Flipping El Moussas' is vanaf woensdag 15 maart  te zien op discovery+.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers