'The Christmas Show' vijf keer in Ziggo Dome

zondag 29 september 2019

'The Christmas Show' is dit jaar vijf keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wegens groot succes is er een extra show toegevoegd op zondag 22 december om 19.30 uur.

Fans van het kerstspektakel konden de afgelopen dagen stemmen op het tijdstip van een mogelijk nieuwe show: in de ochtend of avond. De uitslag was duidelijk, men koos met een ruime meerderheid voor de avond. De verkoop van deze vijfde show, waarin het verhaal van 'Doornroosje en de Kerstprins' centraal staat, is zojuist gestart op www.thechristmasshow.nl.


Cast
Celinde Schoenmaker (bekend van de filmhit 'Rocketman') zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle. Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door 'verteller' Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

'The Christmas Show'
De afgelopen vier jaar streek de visuele spektakelshow vol dans en, speciaal voor deze show gearrangeerde, muziek neer in Ziggo Dome. Alle shows, waaraan veel bekende namen meewerkten, waren uitverkocht. Jaarlijks ontvangt 'The Christmas Show' 50.000 bezoekers. Voor veel gezinnen is de show inmiddels dan ook een kersttraditie geworden. 'The Christmas Show' is een samenwerking van RTL en Medialane en het concept en script worden dit jaar wederom ontwikkeld door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers