Succesvol woonprogramma van Sanoma en SBS 'vtwonen' keert terug

maandag 2 februari 2015

Het succesvolle woonprogramma 'vtwonen' komt terug bij SBS6. In 2014 was dit crossmediale format het perfecte voorbeeld van de samenwerking tussen SBS en Sanoma.

Presentator Viktor Brand duikt het nieuwe seizoen weer met veel plezier de woonwereld in. Natuurlijk staat Viktor er dit seizoen niet alleen voor. Samen met de stylisten van 'vtwonen'; Frans Uyterlinde, Marianne Luning, Fietje Bruijn en Wendy Verhaegh zorgt hij in dit tweede seizoen voor adembenemende metamorfoses. Het nieuwe seizoen van 'vtwonen' is vanaf 15 februari om 18.30 uur te zien bij SBS6.


Vrouw heeft de broek aan in huis
De vrouw blijkt dominant als het de inrichting van het huis betreft. Tijdens de looptijd van het eerste seizoen van 'vtwonen' was het opvallend dat het aantal mannelijke aanmeldingen binnenstroomde bij de redactie. 'Mannen zijn vaak de dupe van vrouwen die de broek aan hebben als het gaat om het interieur. In het tweede seizoen komt de man nog meer voor zichzelf op, zodat hij zich óók prettig voelt in huis', aldus Viktor. Dit seizoen komen er huizen in alle denkbare soorten en maten voorbij. Grote woonkamers of juist kleine ruimtes waar de interieurinspiratie soms ver te zoeken is en waar de 'vtwonen'-stylisten extra creatief moeten omgaan met de inrichting. 'We lopen weer voor op de woontrends en geven veel inspiratie, zodat de kijkers zelf ideeën kunnen opdoen voor hun gewenste woonstijl.'

'vtwonen' crossmediaal merk
'vtwonen' is een ideaal voorbeeld van een crossmediaal format, waarbij het merk wordt versterkt via televisie, print en http://www.vtwonen.nl.

'vtwonen' wordt geproduceerd door IDTV.

'vtwonen', vanaf 15 februari om 18.30 uur bij SBS6.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers