Strijd om territorium centraal in nieuw seizoen 'Expeditie Robinson'

donderdag 25 augustus 2016

Vanaf donderdag 8 september barst de meest spannende strijd weer los in een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson' bij RTL 5. Bekende Nederlanders reizen samen met het presentatie-duo Nicolette Kluijver en Dennis Weening af naar de Filipijnen om alle controle uit handen te geven en zich te onderwerpen aan de meest uitdagende en avontuurlijke opdrachten.

Dit seizoen staat weer bol van spectaculaire proeven, heftige emoties, duivelse dilemma's en onverwachte eilandraden... Uiteindelijk blijft er één persoon over: de winnaar van 'Expeditie Robinson 2016'.


Dit jaar worden de kandidaten ouderwets onderverdeeld in twee teams. Ze verblijven echter beide op hetzelfde eiland en dit territorium zal gedeeld moeten worden. Zal er één kamp worden gebouwd en al het gevonden voedsel worden verdeeld, of is de rivaliteit zo groot dat er een grens getrokken wordt over het eiland?

Iedereen die wordt weggestemd op de eilandraad krijgt het aanbod om de expeditie in het geheim voort te zetten. Ze zullen moeten zien te overleven op afvallerseiland, met het enige vooruitzicht om in de halve finale terug te keren in de expeditie.

De deelnemers van 'Expeditie Robinson 2016' zijn: Anna Noushin (modevlogger), Chloé Leenheer (model/actrice), Elle van Rijn (actrice/schrijfster), Lex Uiting (presentator), Jessie Jazz Vuijk (Miss Nederland), Bartho Braat (acteur), Thomas Dekker (ex-wielrenner), Koos van Plateringen (presentator), Jalou Langeree (kitesurfster), Dio (rapper), Gaby Blaaser (actrice/presentatrice), JayJay Boske (presentator/ex-rugbyer) , Bertie Steur (boer), Kraantje Pappie (artiest), Dave Roelvink (DJ/realityster) en Suzanne Klemann (zangeres).

'Expeditie Robinson', vanaf donderdag 8 september om 20.30 uur bij RTL 5.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers