Spoiler alert: Dit zijn de winnaars van 'Love Island'

zondag 14 augustus 2022
Foto: © Streamz 2022

Jotti en Cas hebben dit seizoen van 'Love Island' gewonnen en gaan met de hoofdprijs van 25.000 euro naar huis. Het verliefde koppeltje, die elkaar in Casa Amor leerden kennen, eindigde zaterdag op de eerste plaats.

Op de tweede plek staan Fé en Lennert en Sunita en Mert zijn derde geworden. Imen en Nathan vielen in deze finale als eerste af.


90pFaDohK94

Het liefdespad van Jotti en Cas
Voor Jotti was het niet altijd makkelijk op 'Love Island'. Ze kwam de villa in als bombshell en koos voor Lennert, wiens hart alleen al bij Fé lag. Vervolgens kon Mehti haar bekoren met een boeketje broccoli. Maar hij moest helaas vertrekken nadat bombshell Rick voor Jotti koos en Mehti alleen achter bleef. Een klik met Rick was er helaas niet en ook de andere mannen konden Jotti's hart niet veroveren.

Dit veranderde echter allemaal in Casa Amor. Haar avontuur begon pas echt toen ze Cas leerde kennen. Het klikte meteen en de twee groeiden naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee terug naar de 'Love Island' villa, ze konden samen genieten van een romantische avond in de hide away en tijdens hun dreamdate vroeg Cas haar officieel om een koppeltje te vormen. Ze kunnen nog steeds niet geloven dat het allemaal zo snel is gegaan, maar het is een ideale match en ze kijken er naar uit om elkaar nog beter te leren kennen buiten de villa.

In 'Love Island' wordt een groep jonge singles vijf weken lang gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de liefde vinden.

'Love Island' is een productie van ITV Studios Netherlands voor Videoland en Streamz. Het nieuwe seizoen is exclusief te zien bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers