Speciale VIP-editie van 'Beat The Champions' op nieuwjaarsdag bij RTL 4

dinsdag 20 december 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Op nieuwjaarsdag presenteert Chantal Janzen een speciale aflevering van 'Beat The Champions'. Meerdere BN'ers proberen een zo mooi mogelijk geldbedrag voor een zelf uitgekozen doel te winnen.

Hiervoor nemen zij het op tegen de inmiddels vertrouwde Champions: Diederik Jekel, Cindy Hemink, Abel Gilsing, Nynke de Jong en Devrim Aslan. En omdat 1 januari ook de dag is waarop bekend wordt waar de grootste Postcode Kanjer ooit van 58,9 miljoen valt, schakelen we in deze speciale uitzending meerdere keren over naar de woonplaats van de winnaars.


Patrick Martens, Eva Koreman, Sergio Vyent, Lisa Loeb, Niek Roozen en Ferdi Stofmeel zetten alles op alles om op 1 januari een mooi bedrag voor het goede doel te winnen. Maar dat zal niet makkelijk worden, want de vijf doorgewinterde champions hebben een enorme algemene kennis én vullen elkaars specialisme ook nog eens perfect aan.

'Beat The Champions' wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands en is op zondag 1 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers