Spanningen en intriges in trailer van KRO-NCRV's 'Swanenburg' seizoen 2

maandag 11 december 2023
Foto: KRO-NCRV - © Martijn van Gelder/Gijs Kuijper 2023

De populaire serie 'Swanenburg' keert deze kerst terug! KRO-NCRV onthult vandaag de trailer van het langverwachte tweede seizoen. De familie Praal probeert het leven weer op te pakken na de tragische dood van vader Jack.

Tijdens een warm en gezellig kerstfeest ontvangt de familie echter een schokkend bericht waardoor alles weer op scherp komt te staan.De vertrouwde gezichten van de familie Praal worden opnieuw vertolkt door Tine Joustra (moeder Caroline Praal), Frederik Brom (oudste zoon Benno Praal), Sanne Langelaar (dochter Iris Praal), Jan-Paul Buijs (zoon Dirk Praal) en Ella-June Henrard (jongste dochter Eva Praal). De kleinkinderen worden gespeeld door Jannell Gersie (Mick), Jahleesa Soesman (Maan) en Richelle Plantinga (Coco). Ook Joren Seldeslachts maakt weer zijn opwachting als de crimineel Victor.

De regie van 'Swanenburg' is in handen van Hans Somers en Hiba Vink. Verhaal en eindredactie door Simone van den Ende. 'Swanenburg' wordt geproduceerd door Hanneke Niens van KeyFilm ('Soof' trilogie, 'Ventoux', 'De Vuurlinie') en Marlies van Amerongen van Stepping Stone Producties ('De Slet van 6 VWO', 'Oorlog-Stories', 'Het Hoge Noorden') in coproductie met KRO-NCRV.

'Swanenburg' is van 25 december t/m 5 januari elke doordeweekse dag te zien rond 21.15, uur bij KRO-NCRV op NPO 1 en NPO Start. De volledige serie staat vanaf 25 december op NPO Plus.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers