Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez juryleden 'Ministars'

woensdag 14 september 2022

De juryleden zijn bekendgemaakt: niemand minder dan Snelle, Miss Montreal en Rolf Sanchez nemen plaats in de jury van de muziekcompetitie 'Ministars'.

In dit feelgood programma gaat voor een aantal piepjonge zangtalenten een droom in vervulling: ze zingen videoduetten met de allergrootste sterren uit binnen- en buitenland! Het beste zangtalent krijgt 25.000 euro op een spaarrekening gestort. 'Ministars' wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Britt Dekker en is vanaf volgend voorjaar te zien op SBS6.


In 'Ministars' wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Bij elk videoduet zingt het zangtalent een nummer samen met zijn of haar grote idool. Dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien, voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk videofragment. 

Meedoen kan nog steeds, door een pitchfilmpje in te sturen waarin te zien is - en vooral te horen - hoe goed het jonge talent kan zingen, met WIE hij of zij graag een duet wil opnemen en natuurlijk waarom. Hoe origineler het filmpje, hoe groter de kans om uitgekozen te worden! Aanmelden, uiteraard met toestemming van de ouders, kan via sbs6.nl/ministars.

'Ministars' is een productie van Talpa Entertainment Productions (TEP).

Uitzendingen komend voorjaar (2023) op SBS6.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers