Smakelijke vooravond Net5 met nieuw seizoen 'My Kitchen Rules' en 'MasterChef Australië'

vrijdag 16 augustus 2019

Vanaf maandag 26 augustus start de nieuwe culinaire vooravond bij Net5 met het nieuwste seizoen van 'My Kitchen Rules' gevolgd door het nieuwste seizoen van 'MasterChef Australië', nog steeds het best bekeken kookprogramma ter wereld.

Ook dit jaar maken wekelijks grote namen hun opwachting in 'MasterChef Australië', zoals de Brits-Israëlische ster van de vegetarische keuken Yotam Ottolenghi, de bekroonde Engelse chef Rick Stein en de eerste vrouwelijke chef met drie Michelin Sterren Clare Smyth. Daarnaast keert ook kookgodin Nigella Lawson weer terug.


'MasterChef Australië'
In alweer het elfde seizoen van 'MasterChef Australië' wordt weer gezocht naar de beste amateurchef van Australië. De 24 beste hobby koks worden geselecteerd en gaan onderling de strijd aan voor de titel 'MasterChef Australië'. Dat doen ze in de MasterChef keuken, maar ook op prachtige locaties door het hele land. Grootheden uit de culinaire wereld zoals Yotam Ottolenghi en Nigella Lawson zullen de kandidaten uitdagen en zo proberen naar een hoger niveau te tillen. Het seizoen wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door vaste waardes George Calombaris, Matt Preston en Gary Mehigan.

'My Kitchen Rules'
De maandagavond trapt af met het tiende seizoen van 'My Kitchen Rules' waarin twee teams een huis omtoveren tot een restaurant, inclusief drie-gangen menu en een thema. Nieuwe uitdagingen en nieuwe locaties zullen de deelnemers dit tiende seizoen scherper dan ooit te voren houden. Zo moeten de teams voor het eerst hun krachten bundelen om een drie-gangen menu te maken voor het publiek.

Uitzending vanaf maandag 26 augustus om 18.30 uur 'My Kitchen Rules' met aansluitend om 19.30 uur 'MasterChef Australië', elke maandag tot en met donderdag bij Net5.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers