'Sleeping with Death' vanaf 7 november te streamen op Hayu

zondag 6 november 2022

'Sleeping with Death' onderzoekt aangrijpende verhalen van mensen die wakker werden in een nachtmerrie. Een vriend of familielid werd vermoord terwijl ze onder hetzelfde dak lagen te slapen, soms op slechts een paar meter afstand.

De overlevenden worstelen met hun angsten nadat zulke wreedheden zo dichtbij plaatsvonden. Daarnaast moeten zij omgaan met het feit dat zij als mogelijke verdachte worden aangewezen. 'Sleeping with Death' is beschikbaar om te streamen op Hayu vanaf 7 november.


De nieuwe serie gaat in première met de aflevering 'Left for Dead'. In deze aflevering is Johnia Berry in haar slaapkamer meer dan 22 keer gestoken in Knoxville, Tennessee, terwijl haar mannelijke huisgenoot aan de dood ontsnapt nadat hij ook is neergestoken. Haar huisgenoot rent naar een nabijgelegen supermarkt waar hij in paniek met de politie praat, bang dat zijn kamergenoot is overleden en dat hij zelf zal overlijden aan zijn verwondingen. De politie start een onderzoek, maar zij kunnen niet geloven hoe deze jonge man hetzelfde lot als Johnia heeft kunnen ontlopen en vragen ze zich af of hij erbij betrokken is.

In de serie ontaardt het ochtendgloren snel in een angstaanjagend tafereel en paniek, gevolgd door een uitgebreid onderzoek om de moordenaar te vinden en voor het gerecht te brengen. De serie bevat verschillende boeiende zaken, zoals een succesvolle zakenvrouw die wordt vermoord terwijl haar vriend naast haar ligt te slapen, een tiener die ontdekt dat haar vader, een populaire toneelleraar op de middelbare school, is doodgestoken in zijn slaapkamer terwijl ze aan de andere kant van de gang lag te slapen, en een man die de dood vindt door een enkel schot terwijl zijn vrouw in de buurt slaapt.

'Sleeping with Death' is geproduceerd door Texas Crew Productions. David Karabinas, Russ Heldt en Brad Bernstein zijn uitvoerend producten.

Stream de gloednieuwe serie 'Sleep with Death' vanaf 7 november op Hayu.

Persbericht Media Tornado/Hayu
https://get.hayu.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers