SkyShowtime organiseerde exclusief Europees lanceringsevenement in Amsterdam

vrijdag 4 november 2022
Foto: © SkyShowtime 2022

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime organiseerde donderdag een exclusief Europees lanceringsevenement in Amsterdam in het bijzijn van internationale sterren. Het evenement werd gehost door bekroond filmjournalist en tv-persoonlijkheid Alex Zane.

Tijdens het event onthulde SkyShowtime het nieuwe en exclusieve aanbod dat de komende maanden op de streamingdienst in première gaat.


Het event vond plaats in het bijzijn van filmsterren van allerlei SkyShowtime-series die op het platform in premiere gaan, waaronder Ethan Peck en Rebecca Romijn van de serie 'Star Trek: Strange New Worlds', Demián Bichir van de serie 'Let The Right One' In en Clara Rugaard van de serie 'The Rising'.

Andere grote namen die op het event aanwezig waren: Bokeem Woodbine en Yerin Ha van de serie 'Halo', Jake Lacy en Colin Hanks van de serie 'Friend of the Family', en Jeff Wilbusch en Juliana Canfield van de serie 'The Calling'.

Het event werd ook bijgewoond door een aantal Nederlandse celebrities, waaronder Georgina Verbaan , Carice van Houten , Yootha Wong-Loi-Sing , Gaite Jansen , Anna Drijver , Daniel de Ridder , Thijs Boermans , Stephanie van Eer , Ronald De Boer , Maxime De Boer , Demi De Boer en Brooke De Boer.

Bekende DJ’s waaronder DJ Sunnery James en Ryan Marciano verzorgden de muziek tijdens het event.


Het aanbod van SkyShowtime omvat blockbusters, nieuwe exclusieve series, content voor kinderen en families plus een selectie aan iconische titels en boxsets van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock, die vanaf nu allemaal op één plek te bekijken zijn.

SkyShowtime is momenteel live in Denemarken, Finland, Noorwegen, Zweden, Nederland en Portugal en wordt tegen het einde van Q1 2023 in Spanje en Centraal- en Oost-Europa gelanceerd.

SkyShowtime biedt entertainment, films en originele series van iconische merken als Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock.

SkyShowtime zal in meer dan 20 Europese markten beschikbaar zijn voor zo'n 90 miljoen huishoudens. De streamingdienst zal uiteindelijk beschikbaar zijn in Albanië, Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Finland, Hongarije, Kosovo, Kroatië, Montenegro, Nederland, Noord-Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers