September is Testmaand bij AVROTROS

donderdag 29 augustus 2019

In de maand september kun je je laten testen bij AVROTROS! Wat weet Nederland bijvoorbeeld van ontgroeningen, studieschuld en pandapunten?

In de 'Studententest' testen Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot de gasten in de studio en de kijker thuis op hun kennis over het studentenleven. Weet je niks over feuten, maar wel over foetussen? Dan kun je je hart ophalen bij de 'Zwangerschapstest'. Lauren Verster en Klaas van der Eerden presenteren de test die in het teken staat van zwanger worden, zwanger zijn en de poepluiers daarna!


'De Studententest'
Maandag 16 september – 20.25 uur – NPO 3

Wat weten oud-studenten Jet van Nieuwkerk, Niels Oosthoek, Linda Hakeboom, Igmar Felicia en Lize Korpershoek over het corps, prijzige studentenkamers, SOA’s onder studenten en alles wat daartussen inzit? En hoe ver reikt de kennis van de mensen thuis? Naast feest en bier bestaat studeren tegenwoordig ook uit het gebruik van Ritalin, het zoeken naar een sugardaddy en de stress over de hoge studiedruk en studieschuld. Presentatoren Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot onderwerpen de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan 25 vragen over het studentenleven. Wie mag zich dé studentenexpert van Nederland noemen?

'De Zwangerschapstest'
Maandag 23 september – 20.25 uur – NPO 3

Wat weten jonge ouders Tatum Dagelet, Yes-R, Tess Milne, Rick Paul van Mulligen en Sanne Vogel over conceptie, gender reveals, baby virals en alles wat daartussen inzit? En hoe deskundig zijn de mensen thuis op dit gebied? Volgens velen is het de meest bijzondere dag van je leven: de geboorte van je kind. Maar wat weten we er nu eigenlijk echt vanaf? Hoelang duurt het voordat de zaadcel bij de eicel is? Is het mogelijk een bevalling op te wekken? En waar smaakt moedermelk naar? Presentatoren Lauren Verster en Klaas van der Eerden testen de kennis van de BN’ers in de studio en de kijker thuis aan de hand van 25 vragen over zwangerschap. Wie weet het meeste van zwangerschappen en wordt gekroond als dé zwangerschapsexpert van Nederland?

Kijkers thuis kunnen zelf ook meespelen met de 'Studententest' en de 'Zwangerschapstest' via de NPO 3-app.

'De Studententest', maandag 16 september, om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.
'De Zwangerschapstest', maandag 23 september, om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 3.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers