SBS6 schrapt talkshow 'HLF8'

zaterdag 11 maart 2023
Foto: SBS6/Talpa Network - © Wessel de Groot 2022

SBS6 heeft aangekondigd dat het de stekker uit de talkshow 'HLF8' trekt. Talpa's tv-baas Marco Louwerens heeft die beslissing toegelicht in het AD. 'HLF8' was 4 seizoenen lang te zien.

'Ondanks aanpassingen in het format blijft de gewenste en benodigde progressie uit en moeten we vaststellen dat het programma onvoldoende kijkers aan zich heeft weten te binden. HLF8 was een belangrijke waarde in onze (live)programmering en heeft meermaals voor mooie en spraakmakende momenten gezorgd. Daar ben ik de redactie, presentatie en graag geziene, terugkerende gasten enorm dankbaar voor', zo vertelt Marco Louwerens in het AD.


'HLF8' was op televisie sinds 2021. Eerst met presentator Johny de Mol, maar die stopte er in april 2022 mee nadat hij in opspraak was gekomen door beschuldigingen van wangedrag. Vaste invaller Hélène Hendriks nam toen het stokje over, samen met Leonie ter Braak. Sam Hagens was sinds begin dit jaar de vaste presentator van het programma. De Mol was intussen ook weer één avond per week terug aan de slag.

Maar eind april komt er nu dus een einde aan 'HLF8'.

Bron: ad.nl

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers