SBS6 kondigt nieuw programma '30 Seconds' aan

dinsdag 9 april 2024

Later dit jaar komt SBS6 met een nieuw programma, geïnspireerd op het geliefde bordspel '30 Seconds'. Johnny de Mol (45) zal het programma presenteren.

In '30 Seconds' strijden teams tegen elkaar in een race tegen de klok. Het belooft een hilarische en zenuwslopende strijd te worden. Wat het programma extra dynamiek geeft, zijn de teamcaptains die aan boord zijn. Niemand minder dan Rob Kemps, Airen Mylene en Klaas van der Eerden zullen de teams aanvoeren en zorgen voor de nodige dosis humor en strategie. Meer details over dit gloednieuwe programma delen wij vanuit SBS6 op een later moment.


Wist je dat '30 Seconds' oorspronkelijk bedacht is door Calie Esterhuyse en voor het eerst werd gepubliceerd in Zuid-Afrika in 1998? Sindsdien heeft het spel wereldwijd een enorme fanbase opgebouwd en is het een ware hit in talloze huiskamers!

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

Schrijver Onno Blom zet de zoektocht naar het verleden van zijn familie voort en bezoekt de artillerie van de landmacht. Samen met militair historicus Herman Amersfoort gaat hij naar de Grebbelinie en de Soesterduinen, om te kijken waar het Nederlandse leger en zijn grootvader in de vijf oorlogsdagen in mei 1940 stonden opgesteld. Onno's vader Hans vertelt hoe het contact met de NSB-kant van de familie onhoudbaar werd toen opa Jan bij het verzet ging. Ze vinden een NSB-krant waarin overgrootvader Johan het bestaan van Jan zelfs doodzwijgt. Onno bezoekt boerderij Hoogwerf, de plek waar de verzetsgroep van opa Jan is ontstaan.
br>'In de Ban van Goed en Fout', om 23.05 uur bij BNNVARA op NPO,2.

Dossiers