SBS6 haalt twee programma's van de buis

donderdag 9 juni 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2022

SBS6 heeft andermaal ingegrepen in het programmaschema. De zender heeft twee programma's van de buis gehaald die ondermaats scoorden.

De programma's 'Vier is te Veel' van Sander Lantinga en 'Think Inside the Box' van Richard Groenendijk zijn uit het zendschema van SBS6 gehaald. De zender besloot hiertoe nadat beide programma's simpelweg te weinig kijkers haalden.


De quiz 'Vier is te Veel' haalde gemiddeld 268.000 kijkers, 'Think Inside the Box' wist gemiddeld zo'n 310.000 mensen aan zich te binden. Te weinig om de programma's aan te houden, besloot de programmadirectie.

Richard Groenendijk kan zich alvast vinden in het besluit om zijn programma van het scherm te halen. 'Als iets niet werkt, kun je er het beste maar mee stoppen', zegt hij in het AD. Lantinga reageerde met een grapje op Instagram, doelend op het afvoeren van zijn programma.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers