SBS6 gaat verder met 'Miljoenenjacht'

vrijdag 11 februari 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © Roy Beusker 2021

In maart staan bij SBS6 nieuwe afleveringen van 'Miljoenenjacht' gepland, zo weet het AD. Het is alleen maar de vraag of deze reeks ook weer door Linda de Mol zal gepresenteerd worden.

Linda de Mol legde in januari al haar werkzaamheden neer nadat het schandaal rond 'The Voice of Holland' losbarstte. Haar partner toen nog, Jeroen Rietbergen, bekende grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de talentenjacht.


Het AD acht de kans klein dat Linda de Mol in maart al zal terugkeren als presentatrice van 'Miljoenenjacht'. Mogelijke vervanger zou dan Winston Gerschtanowitz zijn. Althans dat liet showbizzkenner Albert Verlinde uitschijnen in 'Shownieuws'. Hij verving de Mol al eens eerder en is mede betrokken bij het programma. Hij belt aan bij de thuiswinnaars.

Bron: ad.nl


Lees ook:
Partner Linda de Mol bekent overschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' en stapt op

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers