Ruben van der Meer brengt sketches bij Veronica

zondag 14 september 2014

Vanaf 15 september zorgt Ruben van der Meer elke maandag voor humor om te lachen bij Veronica. In het sketchprogramma 'HUA TV' zijn korte grappige mini films te zien met de acteur en cabaretier in de hoofdrol.

Net voordat de Maandag Mega Movie start, kruipt Ruben in de rol van bijvoorbeeld 'Psychihater'.


De sketches komen voort uit http://www.huatv.nl. Sinds 2012 heeft Van der Meer deze website waar hij dagelijks leuke video’s en sketches op plaatst. Ruben van der Meer: 'Ik ben super blij dat HUA TV nu ook op tv is te zien. Online heb ik met 'HUA TV' lekker de tijd kunnen nemen om het te ontwikkelen en uit te proberen en we zijn er helemaal klaar voor. Filmpjes als ‘Psychihater’ moeten op tv, want die zijn zo goed geworden. En te gek dat het bij Veronica is, wat echt een topzender is en waar ik ook ooit ben begonnen met het sketchprogramma Live Opgenomen. Zo is de cirkel weer rond, want bij 'HUA TV' wordt ook alles live opgenomen!'

Psychihater
Een terugkomend karakter in 'HUA TV' is 'Psychihater'. Deze pessimistische psychiater is meer met zichzelf bezig, dan met zijn cliënten. Zo komt er een stel voor relatietherapie, maar is hij alleen geïnteresseerd in de vrouw. Of heeft hij meer medelijden met zichzelf en zijn gebroken been, dan met zijn cliënt wiens vriendin onlangs zelfmoord pleegde. Zijn afkerende houding zorgt voor hilarische momenten.

Ruben was jaren geleden al bij Veronica te zien in Live Opgenomen met Horace Cohen, die regelmatig is te zien in 'HUA TV' met oude karakters uit Live Opgenomen, zoals de junkies Lex en Theo en de Portiers. Daarnaast zijn er veel gastoptredens van onder meer: Ilse Warringa ('Klokhuis' en 'Budget TV'), Nadja Hüpscher ('Costa!'), Rick Paul van Mulligen ('Sophie's Web' en 'De Grote Improvisatieshow'), Chava Voor in 't Holt ('Moordvrouw' en 'De Hel van '63') en Steye van Dam ('M!LF' en 'Aaf').

'HUA TV', vanaf maandag 15 september wekelijks om 20.25 uur bij Veronica.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers