Ruben Nicolai vervangt Hasselbach in '71° Noord'

donderdag 20 augustus 2009

Ruben Nicolai wordt de nieuwe co-presentator van '71° Noord'. Samen met de Vlaamse Karoline Kamosi, Leki, moet hij de loodzware tocht van 2500 kilometer richting Noordkaap, van bekende Vlamingen en dito Nederlanders, in goede banen leiden.

R


uben Nicolai, ondermeer bekend van de populaire improvisatieshow 'De Lama's', vervangt de vorig jaar overleden Ernst-Paul Hasselbach. Ernst-Paul kwam, samen met productieassistente Leentje Custers, op tragische manier om het leven, tijdens de vorige draaiperiode van '71° Noord'.

'Wij zijn ons er van bewust dat er vooral bij de direct betrokkenen een emotionele kant is aan de terugkeer van het programma op de Nederlandse televisie', wil AVRO-hoofdredacteur Danielle Meyer nog kwijt. 'Samen met de producent, TéVé Media Group, zullen we daar waardig mee omgaan.'

Putje winter start men op Nederland 3 met het twee seizoen '71° Noord'. Op 15 december gaat de eerste aflevering van start.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers