RTL Lounge zoekt kandidaten voor 'Dit Ben Ik!' (filmpje!)

dinsdag 20 september 2011

Voor een nieuw programma van RTL Nederland, dat wordt uitgezonden op RTL Lounge en online te bekijken is op pepper.nl zijn de makers op zoek naar mensen die hun leven in een korte video verfilmd willen zien. In dit filmpje gaat het er niet om hoe je er uit ziet, maar om wie je bent! Voorwaarde is wel dat je single bent en open staat voor een leuke blind date.

Ben jij of ken jij een leuke  single, die zichzelf op een originele en unieke manier wil presenteren in een filmpje? En  ben je tussen de 25 en 40 jaar? Geef je dan nu op!




Stuur een mail met een leuke omschrijving van jezelf en een goede foto naar ditbenik@rtl.nl en dan neemt de productie contact met je op! Of bel voor vragen 035-7114110/ 035-7114068.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier
rtllounge

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers