RTL 5 op zoek naar 'Curvy Supermodel' - VIDEO

dinsdag 3 oktober 2017

Curvy modellen veroveren de modewereld! RTL 5 komt daarom in het voorjaar van 2018 met 'Curvy Supermodel', waarin op zoek wordt gegaan naar een internationaal model met rondingen.

Onder andere topmodel Danielle van Grondelle jureert de meiden. Danielle liep als eerste curvy model op de catwalk tijdens de New York Fashion Week en is al jaren succesvol werkzaam in de modewereld. Zij weet als geen ander waar ze op moet letten en op welke manier ze de meiden met haar expertise kan klaarstomen als model. 'Ik vind het super dat we dit programma gaan maken. Er is steeds meer ruimte voor diversiteit in de industrie en ik ben vanzelfsprekend een groot voorstander. Ik kijk uit naar de komende maanden en mijn nieuwe rol als jurylid', aldus Danielle.


Overige details over deze nieuwe modellenjacht worden later bekend gemaakt.

'Curvy Supermodel' wordt geproduceerd door Tuvalu Media en curvy meisjes kunnen zich aanmelden kan vanaf nu via http://www.rtl.nl/curvysupermodel.


DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers