RTL 5 komt dit najaar met Nederlandse dramareeks 'Bluf'

donderdag 3 april 2014

RTL 5 komt dit najaar met de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Bluf'. Deze tiendelige reeks draait om een hechte vriendengroep die terechtkomt in de opwindende wereld van het poker.

De aansprekende cast van 'Bluf' bestaat uit bekende gezichten onder wie Achmed Akkabi, Geza Weisz, Javier Guzman, Jan Kooijman. Yolanthe Sneijder-Cabau is een van de vrouwelijke castleden.


Het leven van de goede vrienden Philip, Tje, Hein en Mark verandert volledig als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen? Is de hechte vriendschapsband wel bestand tegen de spanningen van hun nieuwe leven?

RTL 5 maakt binnenkort de volledige cast bekend.

'Bluf' wordt geproduceerd door NL Film.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers