RTL 4 komt om vijf uur met 'RTL Live'

donderdag 30 juni 2016

In het najaar is RTL 4 een nieuwe live talkshow in de namiddag rijker: 'RTL Live'. Het dagelijks programma is het startpunt van iedere doordeweekse RTL avond en begint om vijf uur, het tijdslot dat jarenlang een groot succes was.

'RTL Live' is toegankelijk, informatief en natuurlijk gezellig, maar ook scherp, brutaal en up tempo. Elke dag schuiven diverse gasten aan en passeren verschillende onderwerpen en items de revue.


Erland Galjaard, programmadirecteur RTL: 'Met de komst van 'RTL Live' biedt RTL 4 vanaf het najaar ruim vier uur live televisie per avond aan, naast 'Koffietijd' in de ochtend. Als zender verlengen we onze vooravond en leggen we nog meer de nadruk op nieuws, entertainment, infotainment en actualiteit in de ruimste zin van het woord. We kijken er naar uit om naast het 'RTL Nieuws', 'Editie NL', 'RTL Boulevard' en 'RTL Late Night', nu ook 'RTL Live' aan onze live uitzendingen te mogen toevoegen.'

Overige details worden in een later stadium bekend gemaakt.

'RTL Live' wordt geproduceerd door Talpa en mogelijk gemaakt door de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en VriendenLoterij).

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers