'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' is terug op TLC

dinsdag 21 mei 2024
Foto: © TLC 2024

Roy Donders komt terug met een nieuw seizoen van 'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders' op TLC. In de realityserie worden de bekende Tilburger Roy en zijn vriendin Michelle op de voet gevolgd in hun bedrijvige bestaan.

In het succesvolle eerste seizoen van de serie zagen kijkers onder meer de gender reveal party, de babyshower voor Michelle en hoe dochtertje Romi uiteindelijk ter wereld kwam. In dit nieuwe seizoen laat het stel zien hoe de voormalige kliniek van Roy wordt omgetoverd tot een luxe ‘wellness & spa suite ’, wordt de eerste verjaardag en de doop van dochtertje Romi gevierd, wordt er gewerkt aan Roy’s biografie en zien we of er uiteindelijk ook echt B&B-gasten verwelkomd kunnen worden in hun Tilburgse paleisje.


'Roy Donders Altijd Wat Bijzonders', vanaf woensdag 22 mei om 20.30 uur op TLC.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers