'Robs Grote Tuinverbouwing' in een nieuw jasje

donderdag 19 juli 2018

Het populaire tv-programma 'Robs Grote Tuinverbouwing' is vanaf zaterdag 1 september terug in een nieuw jasje: 'De Grote Tuinverbouwing'. In het programma sluit het nieuwe gezicht Lodewijk Hoekstra, bekend van 'Eigen Huis & Tuin', zich aan bij het huidige team.

Lodewijk spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken.


In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven.

Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

'De Grote Tuinverbouwing' wordt geproduceerd door Stokvis Content.

'De Grote Tuinverbouwing', wekelijks vanaf zaterdag 1 september om 17.00 uur bij SBS6.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers