Rob Kemps stelt een week lang elke dag 'De 10 Vragen'

maandag 21 november 2022
Foto: SBS6/Talpa Network - © William Rutten 2022

Wie zitten er aan tafel bij jouw laatste avondmaal? Als je iets in je leven kon terugdraaien, wat zou dat dan zijn? Wanneer heb je voor het laatst gehuild? Dit zijn drie van de tien levensvragen waarmee presentator Rob Kemps het nieuwe jaar aftrapt.

Hij stelt vanaf Nieuwjaarsdag elke dag aan verschillende bekende gasten dezelfde tien vragen, in zijn nieuwe programma 'De 10 Vragen'. Elke aflevering staat er één gast centraal. De vragen zijn de basis voor een intiem gesprek.


Drie van de zes hoofdgasten zijn al bekend: Johan Derksen, Patricia Paay en André van Duin. De gasten kiezen zelf de locatie voor het gesprek: een plek waar ze zich goed voelen en waar ze zichzelf kunnen zijn. Zo vaart Kemps met André van Duin door de grachten van Amsterdam en interviewt hij Patricia Paay in het oceanium van Blijdorp. De tien vragen die hij stelt, zijn geen gemakkelijke vragen. Het zijn levensvragen die de hoofdgast soms wat ongemakkelijk zullen maken en die ongetwijfeld emoties zullen oproepen. Het zijn vragen die ze niet elke dag krijgen, over zaken waar ze niet elke dag over nadenken.

Aan de hand van de antwoorden op de vragen ontstaat er gedurende elke aflevering een veelzeggend portret van de bekende gast. Met de vragen als beginpunt gaat Kemps op geheel eigen wijze van links naar rechts - de waan van de dag voorbij. Met 'De 10 Vragen' wordt niet alleen de bekende gast, maar ook de kijker thuis getriggerd om na te denken!

De namen van de overige drie gasten worden binnenkort bekendgemaakt.

'De 10 Vragen' wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions.

'De 10 Vragen' is op zondag 1 januari eenmalig om 22.00 uur te zien. Vanaf 2 tot en met 6 januari zijn de overige afleveringen om 21.30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Streken van Van Boven' (AVROTROS)

Yvette gaat naar 't Gooi, waar ze de rijken nu eens links laat liggen en op bezoek gaat bij oude boerenfamilies, hele deftige duivenbitterballen proeft en kookt met Blaricumse boekweit en gerookte vis.

'De streken van Van Boven', om 21.00 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers