Rick Brandsteder stopt met televisie

donderdag 22 februari 2024
Foto: RTL 4 - © Jasper Suyk 2022

Rick Brandsteder gaat geen televisie meer maken. Dat heeft hij gezegd tegen 'Shownieuws'. De oud host van onder meer 'Temptation Island' laat de televisiewereld achter zich.

'Ik zit lekker in mijn vel, maar ik heb na zeventien jaar het hoofdstuk tv afgesloten', zo zegt hij aan het SBS-programma. Brandsteder zat een tijdje in een afkickkliniek in Zuid-Afrika waar hij werkte aan een alcoholverslaving. En daar zijn zijn ogen open gegaan.


'Ik heb al die jaren met heel veel plezier gewerkt, fijne mensen ontmoet en prachtige plekken aangedaan, dus ik kijk er met een grote glimlach op terug. Maar nu is het tijd voor nieuwe avonturen waar ik veel energie van krijg', zo vertelt de oudste zoon van tv-icoon Ron Brandsteder.

Rick Brandsteder was niet alleen presentator van 'Temptation Island', maar hij deed onder meer ook 'Expeditie Robinson', 'Five Days Inside' en 'De Bachelor'.

Bron: Shownieuws

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers