Registratie afscheidsconcert Rob de Nijs bij MAX op NPO 1

donderdag 10 november 2022
Foto: © Jaap Reedijk/MAX 2022

Voor de állerlaatste keer Rob de Nijs. In juni gaf één van Nederlands grootste artiesten zijn allerlaatste concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vlak voor zijn tachtigste verjaardag (26 december) zendt MAX de registratie uit van dit bijzondere en unieke concert.

Hits als Banger hart, Malle Babbe en Foto van vroeger worden voor de laatste keer ten gehore gebracht.


Een unieke registratie van het laatste optreden van Rob de Nijs in de Ziggo Dome. Een concert dat bolstaat van emoties en mooie momenten. Rob de Nijs heeft Parkinson en besloot daarom eerder dit jaar te stoppen met zingen. Tijdens het concert geeft Rob zich, in al zijn kwetsbaarheid, bloot aan zijn publiek, dat hem op moeilijke momenten spontaan ondersteunt. Dat geeft hem de vleugels om door te gaan en hits als Het werd zomer, Jan Klaassen de Trompetter en Hou me vast een laatste keer ten gehore te brengen. De zanger wordt ook bijgestaan door bevriende artiesten als Paskal Jakobsen, Waylon, Trijntje Oosterhuis, Danny Vera, Claudia de Breij en Sanne Wallis de Vries. Zij zingen een aantal van zijn bekendste nummers.

'Rob de Nijs: Het is mooi geweest', donderdag 15 december om 20.30 uur bij MAX op NPO 1. MAX zendt het concert opnieuw uit op maandag 26 december (tweede kerstdag) om 8.00 uur op NPO 2 en zondag 1 januari om 0.20 uur op NPO 2.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers