Realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' vanaf 7 december bij Videoland

dinsdag 16 november 2021

Vanaf 7 december zijn Famke Louise en Denzel Slager wekelijks te zien in hun eigen realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin'. De Videoland Original geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde koppel.

Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland. De realityserie wordt geproduceerd door Het Konijn en SimpelZodiak.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers