Realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' vanaf 7 december bij Videoland

dinsdag 16 november 2021

Vanaf 7 december zijn Famke Louise en Denzel Slager wekelijks te zien in hun eigen realityserie 'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin'. De Videoland Original geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde koppel.

Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.



'Famke & Denzel: Een Nieuw Begin' bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland. De realityserie wordt geproduceerd door Het Konijn en SimpelZodiak.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers