Realitycompetitieserie 'Tough as Nails' bij Veronica en Prime Video

zaterdag 3 december 2022
Foto: SBS6 - © Talpa Network 2022

Zes mannen en vier vrouwen die in het dagelijks leven hun mouwen opstropen en alles behalve bang zijn om lange werkdagen te maken of hun handen vuil te maken: dat zijn de hoofdrolspelers in de nieuwe, unieke realitycompetitieserie 'Tough as Nails'.

In individuele uitdagingen en groepsopdrachten worden deze krachtpatsers getest op hun uithoudingsvermogen en teamwork. Vuilnismannen, loodgieters, beroepsvissers en havenarbeiders. Samen de ruggengraat van de samenleving, die nu hun tanden zetten in deze slopende wedstrijd. 'Tough as Nails' is een eerbetoon aan alle harde werkers in ons land en wordt gepresenteerd door Jelka van Houten en Edson da Graça. Vanaf 9 januari elke maandag om 20.30 uur te zien bij Veronica én elke maandag vooruit te kijken via Prime VideoIn 'Tough as Nails' strijden oersterke Nederlanders in epische spellen op herkenbare Nederlandse locaties op twee fronten tegen elkaar. In groepsverband en voor een individuele hoofdprijs van 10.000 euro. De vaste teams van vijf kandidaten nemen het wekelijks tegen elkaar op in 5-tegen-5-teamchallenges waarmee geld voor de groep te winnen valt. Daarnaast gaan ze een zware individuele uitdaging aan om in de running te blijven voor de individuele hoofdprijs. In 'Tough As Nails' gaat niemand voortijdig naar huis: iedere afvaller in de individuele strijd blijft de hele competitie meestrijden tijdens de groepsopdrachten.

Veel draait om samenwerking en dat zorgt voor emotionele momenten. Er wordt weliswaar gespeeld om geld, in 'Tough as Nails' ontstaan ook vriendschappen voor het leven. Aan het einde van de reeks weten we welke kandidaat wordt gekroond tot 'Tough as Nails Champion' en de hoofdprijs van 10.000 euro wint.

'Tough as Nails' is een merk van CBS Broadcasting Inc. en in opdracht van Prime Video geproduceerd door Blue Circle.

'Tough as Nails', vanaf 9 januari elke maandag om 20.30 uur bij Veronica én elke maandag vooruit te kijken via Prime Video.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers