Publiek gezocht: Lach mee met Yolanthe!

maandag 8 juni 2009

In 'Te Leuk Om Waar Te Zijn' staan grappige home video's centraal. Onder leiding van Yolanthe Cabau van Kasbergen strijden twee teams om de meeste punten. Het is aan de panelleden om te raden welk van de getoonde filmpjes 'nep' zijn, dat wil zeggen: door ons in scene gezet.

N


iemand minder dan Horace Cohen en Ali B zijn de vaste teamcaptains en samen met wekelijks wisselende bekende gasten gaan zij de competitie aan. Yolanthe probeert elke uitzending orde te houden in de chaotische strijd tussen de twee fanatieke teams.
 
Het programma wordt vanaf  oktober, 13 weken lang elke zaterdag rond 19.00 uur uitgezonden door de TROS op Nederland 3.

Lijkt het je leuk om een opname van Te Leuk Om Waar Te Zijn bij te wonen? Voor de opnames zoeken we nog publiek! De opnames zijn in Hilversum, in Studio 16. De opnames vinden plaats van in de morgen en  in de middag.

Inschrijven doe je HIER

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers