Plien van Bennekom nieuwe presentator 'Heel Holland Bakt Kids'

vrijdag 21 april 2023
Foto: © Omroep MAX 2023

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van 'Heel Holland Bakt Kids'. Voor Omroep MAX presenteert ze komend seizoen dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers.

De kersverse presentatrice maakt op bijzondere wijze kennis met juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.


[video]

Binnenkort starten de opnames van het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids'. Juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben weer uiteenlopende opdrachten bedacht en kunnen niet wachten om de diverse baksels te proeven. Ook presentatrice Plien van Bennekom staat te popelen om te beginnen. Zij loopt echter iets té hard van stapel, zo is hier te zien.

Plien van Bennekom vindt dat ze gebakken zit: 'Nu ik heb kennisgemaakt met Janny en Robèrt, kan ik niet wachten om te beginnen met 'Heel Holland Bakt Kids'! Ik heb er enorm veel zin in!'

Over 'Heel Holland Bakt Kids'
Het succesrecept van 'Heel Holland Bakt Kids' blijft onveranderd. Presentatrice Plien gidst de kinderen, samen met hun bakmaatje, door de opdrachten die de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven hebben bedacht. Wie wordt de beste junior thuisbakker van Nederland? De startdatum van het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt Kids' wordt later bekendgemaakt. Jonge thuisbakkers en hun bakmaatjes kunnen zich nog tot en met eind april aanmelden.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers