Partner Linda de Mol bekent overschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' en stapt op

zaterdag 15 januari 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2022

Het is dit weekend een bommetje. RTL trekt de stekker uit het lopende seizoen van 'The Voice of Holland' nadat 'BOOS' van BNNVARA aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij het programma naar buiten bracht. En ondertussen sijpelen de eerste namen door.

Bandleider Jeroen Rietbergen heeft intussen bekend dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het zogenaamde grensoverschrijdend gedrag en heeft zich per direct terug getrokken uit de productie van 'The Voice of Holland'. Rietbergen is de partner van SBS-gezicht Linda de Mol. Haar management heeft al aan het AD laten weten dat ze niet inhoudelijk op de beschuldigingen wenst in te gaan.


Maar er is meer. Ook de naam van rapper Ali B. wordt genoemd. Eerder deze week werd er aangifte gedaan voor grensoverschrijdend seksueel gedrag tegen iemand binnen de ploeg van 'The Voice of Holland'. Ali B.'s advocaat heeft intussen bevestigd dat het om zijn cliënt gaat.

Coach Waylon zegt dat hij zich distantieert van de aantijgingen en benadrukt dat hij er niets mee te maken heeft. En presentatrice Chantal Janzen zegt 'geschokt te zijn'. Via Instagram wenst ze alle betrokkenen veel sterkte.

LEES OOK: RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik


Lees ook:
RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers