Opnames van MAX-dramaserie 'Zussen' begonnen

dinsdag 25 april 2023
Foto: Elmer van der Marel/MAX - © 2023

Onlangs zijn de opnames van start gegaan voor de nieuwe 8-delige dramaserie 'Zussen'. De serie draait om drie vrouwen die tot hun grote verrassing halfzussen blijken te zijn.

Zij erven niet alleen de boerderij van hun vader, maar worden ook geconfronteerd met andere geheimen die hij bij zich droeg. En hij niet alleen. De dramaserie zal in het voorjaar van 2024 te zien zijn bij MAX op NPO 1.


Als na het overlijden van haar vader blijkt dat hij nog twee dochters heeft, is dat een enorme schok voor boerendochter Rolinde. En niet alleen voor haar, maar ook voor haar halfzussen Nienke en Faya. De drie vrouwen zullen zich tot elkaar moeten zien te verhouden, maar ook tot zichzelf. Want wie ben je als je je verleden niet kent? Bovendien blijkt het leven van hun vader omgeven met mysterie, niet in de laatste plaats rond zijn overlijden. Want was zijn val in de gierput wel een ongeluk?

Cast
De hoofdrollen worden gespeeld door Huub Stapel ('Flikken Rotterdam'), Olga Zuiderhoek ('Het geheime dagboek van Hendrik Groen'), Joy Delima ('Rampvlucht'), Melody Klaver ('Arcadia') en Fockeline Ouwerkerk ('Deep Shit'). Daarnaast maken vele bekende acteurs hun opwachting. Het scenario van de serie is geschreven door Ingrid van Berkum ('Lieve Mama', 'Hockeyvaders') en Martin van Steijn ('De 12 van Oldenheim', 'Hockeyvaders'). De regie is in handen van Annemarie van de Mond ('The Takeover', 'Flikken') en Michiel de Jong ('Hockeyvaders').

'Zussen', Voorjaar 2024 bij MAX op NPO 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers