Opnames nieuwe seizoen 'Surprise Surprise' in volle gang

woensdag 18 februari 2015

In het tweede seizoen van het succesvolle familieprogramma 'Surprise Surprise' verrassen Do, Henny en Airen weer bijzondere mensen. 'Het wordt weer elke zaterdagavond met de hele familie genieten van een show met een hoop gelach, hier en daar een traan, muziek en verrassingen die elkaar steeds weer overtreffen', aldus Do.

'Surprise Surprise' is vanaf zaterdag 7 maart om 20.00 uur te zien bij SBS6.


'Surprise Surprise' trok afgelopen najaar meer dan een miljoen kijkers en was een van de grote verrassingen van het televisieseizoen. Na een succesvol eerste seizoen en een hartverwarmende, goed bekeken kerstspecial zijn Do, Henny en Airen nu druk bezig met de nieuwe verrassingen. Het trio heeft erg veel zin in het nieuwe seizoen.

Do: 'We zijn nu nog meer aan elkaar gewaagd. Het wordt weer elke zaterdagavond met de hele familie genieten van een show met een hoop gelach, hier en daar een traan, muziek en verrassingen die elkaar steeds weer overtreffen.'

Ook Henny is blij dat de opnames weer begonnen zijn: 'Dit seizoen zijn er nog meer verrassende wendingen die de kijkers en de mensen die verrast worden niet aan zien komen. We pakken flink uit en vervullen de meest gekke droomwensen, herenigen mensen die elkaar uit het oog verloren zijn en belonen weldoeners'.

Airen vult tot slot aan: 'En we krijgen weer hulp van bekende Nederlanders die ook graag iemand in het zonnetje zetten! Daarnaast ligt de focus nog meer op de bijzondere verhalen en gaan we dit seizoen meer jonge mensen verrassen.'

'Surprise Surprise' wordt gepresenteerd door Do, die sinds begin deze maand ook te zien is in theaters door het hele land met haar tour Do – Uncovered. Grondlegger van de 'Surpriseshow' Henny Huisman staat haar bij in de studio en verrast mensen door het hele land. Dat laatste doet hij samen met Airen Mylene, die vorig jaar in Het Parool door een jury van grote namen uit de media uitgeroepen werd tot een van de meest belovende televisietalenten en genomineerd was voor een Televizier Talent Award.

'Surprise Surprise', vanaf 7 maart om 20.00 uur bij SBS6.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers