Ook 'The Voice Kids' en 'The Voice Senior' worden opgeschort

maandag 17 januari 2022
Foto: RTL 4 - © RTL 2020

RTL heeft beslist om ook de productie van 'The Voice Kids' en 'The Voice Senior' voorlopig stop te zetten. Dat heeft de zender maandag bevestigd aan het AD. 'Alle merken rond 'The Voice' zijn opgeschort tot er meer duidelijkheid is', aldus een woordvoerder.

Er raast de laatste dagen een orkaan boven RTL nadat grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' is uitgelekt. Bandleider Jeroen Rietbergen legde al bekentenissen af en tegen Ali B. is een klant ingediend, maar de rapper en coach ontkent ook maar enige betrokkenheid.


Linda de Mol kwam al met een verklaring naar buiten en ze maakte ook bekend dat ze haar relatie met Rietbergen heeft beëindigd. De presentatice, en zus van 'Voice'-bedenker John de Mol, vraagt nu om de nodige rust. Ook haar werkzaamheden heeft ze voorlopig stilgelegd. Coach Anouk liet zondag weten per direct te stoppen bij 'The Voice'. In haar verklaring heeft ze het over 'een hypocriete bende'. Ook Frans Bauer, coach bij 'The Voice Senior', is aangeslagen. Presentatrice Chantal Janzen liet eerder ook al weten 'geschokt' te zijn.

RTL is intussen een onderzoek gestart naar de toedrcht achter de aantijgingen. In die optiek heeft de zender ook besloten om de productie van 'The Voice Kids' en van 'The Voice Senior' voorlopig stop te zetten.

De aflevering van 'BOOS', waarin Tim Hofman, de wantoestanden achter de schermen van 'The Voice' aan de kaak stelt, is donderdag te zien op Youtube.

Bron: ad.nl


Lees ook:
RTL schrapt 'The Voice of Holland' na aantijgingen seksueel grensoverschrijdend gedrag en machtsmisbruik
Partner Linda de Mol bekent overschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland' en stapt op
'BOOS'-aflevering over schandaal 'The Voice of Holland' donderdag op Youtube

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers