Omroep MAX maakt uitzenddata en eerste thema's Heel 'Holland Bakt Kids' bekend

dinsdag 25 augustus 2020

Na zeven seizoenen 'Heel Holland Bakt' mogen nu ook kinderen alles in de strijd gooien om de beste thuisbakker te worden. En dat doen zij niet alleen, want de kandidaten vormen teams. De jonge bakkers doen dat samen doen met hun vader, moeder of een andere volwassene waar ze mee in één huis wonen.

'Heel Holland Bakt Kids' gaat van start op zaterdag 3 oktober om 19.25 uur op NPO Zapp. Met elke aflevering een leuk thema, waaronder Vakantie, maar we beginnen de allereerste aflevering met het thema… Dierendag!


Onder toeziend oog van de juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven doen de bakduo’s uit 'Heel Holland Bakt Kids' hun uiterste best om elke week tot meesterbakkers verkozen te worden en uiteindelijk de felbegeerde finale te behalen én te winnen! Natuurlijk is presentator André van Duin ook weer van de partij.

'Heel Holland Bakt Kids' – Dierendag – zaterdag 3 oktober om 19.25 uur bij MAX op NPO Zapp
Het is de allereerste aflevering van 'Heel Holland Bakt Kids'! De bakkers betreden voor het eerst de grote befaamde baktent, waar meer dan duidelijk is wat het thema is: Dierendag! De bakduo’s decoreren deze aflevering dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Ondertussen is André druk bezig met konijn Jodocus..

'Heel Holland Bakt Kids', vanaf zaterdag 3 oktober om 19.25 uur wekelijks op NPO Zapp.

DOSSIER: Najaar 2020: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'I Can See Your Voice' (RTL 4)

Nikkie de Jager is het gastpanellid. Ze kan veel, maar zingen is niet een van haar talenten. Het duet wordt vanavond gezonden door panellid Danny de Munk. Blijft er een mooie zangstem over en weet het panel alle niet-zangers weg te spelen?

'I Can See Your Voice', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers