Ode aan de anekdote in 'Je Had Erbij Moeten Zijn'

woensdag 4 september 2019

Iedereen heeft wel zo'n verhaal dat zo bijzonder, grappig of bizar is dat het op iedere verjaardag een succes is. Zo een waarvan men zegt: 'Daar had ik bij moeten zijn'.

In het nieuwe AVROTROS-programma 'Je Had Erbij Moeten Zijn', gepresenteerd door Martijn Fischer, krijgen verhalen van verschillende bekende gezichten eindelijk het podium dat ze verdienen. Acteurs Tim Haars, Rop Verheijen, Anne-Marie Jung en Loes Schnepper kruipen samen met Martijn in de huid van de hoofdrolspelers en spelen het na zoals het gebeurd is. De vertellers blijven aan het woord, dus aan de acteurs om de verhalen playbackend tot leven te brengen. Een hilarische ode aan de anekdote. Zo ben je er toch nog een beetje bij!


Per aflevering vertellen twee bekenden hun waargebeurde verhaal. Zo haalt Bastiaan Ragas een lugubere grap uit die volledig uit de hand loopt. Vertelt Richard Groenendijk een verhaal over topsport, Barbies en dromen die niet altijd uitkomen. Klaas van der Eerden komt tijdens het sporten in een levensbedreigende situatie terecht en Henny Huisman kijkt terug op een bijzondere lunch met een wereldleider. Andere bijzondere, grappige en bizarre verhalen worden verteld door Dennis Weening, Olga Commandeur, Hans Kazan, Dave von Raven, Ron Boszhard en Leontien van Moorsel.

Kortom; 'Je Had Erbij Moeten Zijn' brengt een ode aan de anekdote.

'Je Had Erbij Moeten Zijn', vanaf donderdag 5 september om 22.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers