NPO maakt vrijdag 30 augustus gaststad Eurovisie Songfestival bekend

vrijdag 9 augustus 2019

Vrijdag 30 augustus wordt bekend welke stad is gekozen tot gaststad van het Eurovisie Songfestival 2020. Dit maakt de projectorganisatie bekend.

De steden die nog in de race zijn, Maastricht en Rotterdam, hadden tot 17.00 uur vandaag om de laatste aanvullingen op hun ingeleverde bidbooks in te dienen bij de projectorganisatie en aanvullende vragen te beantwoorden. Hiermee wordt de laatste fase van het beoordelingstraject ingegaan. Deze laatste fase is een zorgvuldig proces waarbij snelheid en zorgvuldigheid voorop staan. Dit bestaat onder andere uit nauwkeurige bestudering en beoordeling van de laatste toevoegingen op de bidbooks en overleg met de EBU.


LEES OOK: Maastricht en Rotterdam in eindrace voor Eurovisie Songfestival 2020

De organisatie van het Eurovisie Songfestival 2020 in Nederland is een samenwerking tussen NPO, AVROTROS en NOS, in coproductie met de EBU (European Broadcasting Union).


Lees ook:
Maastricht en Rotterdam in eindrace voor Eurovisie Songfestival 2020
Persbericht NPO
https://www.npostart.nl/

DOSSIER: Eurovisie Songfestival 2020 in Rotterdam

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers