Nieuwe serie 'Jottum' speelt in op de fantasie van kleuters

zondag 19 februari 2023
Foto: AVROTROS © Elvin Boer 2023

Eigenwijze hond Jottum en stoere kleuter Faye beleven samen grootse avonturen, als zij ontdekken dat ze met elkaar kunnen praten. Zit Faye haar tand los? Jottum weet wel raad.

Je veters strikken? Dat is volgens Jottum niet nodig! Hij loopt toch ook zonder schoenen? Faye en Jottum zijn het niet altijd met elkaar eens, maar hebben altijd het beste met elkaar voor en worden dikke vrienden.


De juf van Faye breekt haar been, waardoor Faye op haar hond Jottum mag passen. Als ze thuis bij Faye zijn, ontdekken ze dat ze met elkaar kunnen praten. Hun geheimpje! Samen beleven ze elke dag een nieuw avontuur, herkenbaar voor alle kleuters.

Rolverdeling
Stem van Jottum: Buddy Vedder
Jottum: Eddie
Faye: Quinthe Hozee
Moeder Faye: Alexandra Alphenaar
Buurman: Patrick Stoof
Meester: Meester Jesper
Juf: Jouman Fattal

De titelsong is gemaakt en gezongen door Nielson.

'Jottum', vanaf 20 februari iedere werkdag om 8.10 uur bij AVROTROS op NPO Zappelin.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers